16 Ocak 2010 Cumartesi

Ne tatilmiş be arkadaş!

Lafta kalacağından çok emindim bu tatilin, yüzümü kara çıkardınız arkadaşlar. Bir çok açıdan çok güzel bir beş gün geçirdik. Board öğrenip, cıvımak dışında cidden iyi bir ekip olduğumuzu fark ettik ( beş günün her dakikasını birlikte geçirip de en küçük bir kavga bile etmediğimize göre... ). Peki neler yaptık?
On kişilik grubumuz çeşitli kayak geçmişleri olan bilkentli öğrencilerden oluşmaktaydı (kayak bilen, board bilen ama söylemeyen, kaykay yapıp boardda yardıran, boardu sevmeyen, seven ama sağlığı el vermediği için son gün kayamayan, vb.) Timo'nun bir saatlik dersi sonucunda hepimizin bir fikri oldu kaymak hakkında, bir de kalkmayı öğrenince zaten iş bitmişti. Fakat ne kadar kaymayı çözsek de, tepeye çıkmayı hala çözebilmiş değiliz. T-bar bizi hiç sevmedi, biz de onu, eminim hala çığlıklarım kulaklarında çınlıyordur =) . Mümkün olduğunca erken kalkıp ( arın sayesinde), kahvaltı ve çizgi film izleyip (life with louie & spongebob squarepant tercihimizdir), öğlen yemeğini unutup bütün gün kaydık. Ödülümüz ise mükemmel akşam yemekleri, yemek masası sohbetleri ve sonrasındaki içkili eğlenceler oldu. Kolbastı olsun, dj Gizem olsun, testere ata olsun bol bol eğlendik.
Kimimiz sevindik, kimimiz üzüldük belki sonucunda ama finallerimizi de hep beraber öğrendik. CS notlarını öğrenmeye çalışırken elektriklerin gidip gelmesi de ayrı bir olaydı =).
Ata sayesinde son gece diye bol bol içtik, yolculuk günü halimiz anlatılmaz yaşanır durumdaydı. Gizemle bizi sınıyan araç şoförleri herhalde tatilin tek kötü anılarını oluşturdular. Tabi morlukları da unutmayalım. Ben kendi adıma, board yapmaktan çok düşüş şekilleri geliştirdiğimi söyleyebilirim. On kişilik grupta iki kere dudağını patlatan kaç kişi var allah aşkına... Ama çok iyiydi ya, nicelerine. Tekrar söylüyorum, ne tatilmiş be arkadaş, deli eğlendik! =)

Special thanks to:
Organizatörlerimiz-->Zeynep Küçükerol, Atahan Eryol
Doktorumuz-->Arın Doruk Çelikel
Fotoğrafçımız-->Can Aran
Kolbastıcılarımız-->Fulya Yılmaz, Kaan Ünlü
Dj'imiz--> Gizem Öztan
Eğlence komitesi-->Beylem Cindoğlu
Şarkıcı ( ne demek istediğimi anladınız =) )--> Çınar Gedizlioğlu

Sözcük sayımı : 300 (pardon flylmz, 500 olamadı =))

Ceren.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder