31 Aralık 2009 Perşembe

gençler, genç kalanlar ve son 3 ayımızı beraber geçirdiğimiz gençlik topluluğu;
yılın bu son gününde hem eğlendirip, güldürüp, hem de duygusallaşalım dedim bi parça. Şu son 3 ayda olan birlikteliğimizde nice nağme-i ve def-i okanlar, nice tayfun çıldırmaları(ooo yee maaan), nice debuglar, çılgın lablar, bayılmalar, "kumpirler" & "schweppes"ler, kıraçlar, speedler, kısacık süreleri ders yerine birlikte değerlendirmeler(her ne kadar birlikte değerlendirirken çalıştığımızı sansak da), nice 3 top yenilgileri(kendi adıma konuşuyorum:D), biraverler, alman muhabbetleri, esprileri, lafları, ankuva'da roll house anıları, bowling'deki "C" çılgınlığı(Can,Cinar,Celikel,Cansu,Ceren,Caglar, unuttuysam daha niceleri), pes world hatıraları(kızlar azıcık sıkılsa da), yurtta yatmamıza engel olan yurt görevlileri, menderes abi'nin unutulmayacak kıyakları, domino's ve gece yarısı cine5'te yemekler, gece yarısı bcc'de izlenen filmler, sabahlara kadar "(ders)" çalışmalar, ödev tamamlamalar, essayler, midtermler geçti başımızdan(liste uzadıkça uzuyor, bi yerde kesmek lazım)..."O değil de", baya bir şey yapmışız be gençlik, iyi ki de yapmışız, iyi ki de okan'dan, tayfun'dan ders alıyoruz, çünkü eğlenceli hocalarımız var:D yerlerinde rahat duramıyolar: bknz. okan-->"dışarı alalım sizi". derslerdeki onca evaluation'dan sonra bu da bizim birlikteliğimizin evaluation'ı oldu sanırsam... Hepimize mutlu, kutlu, nice, okan'lı, sabah yarı gözler kapalı, 3 toplu, o güzel ve seviyeli muhabbetimizle geçicek seneler diliyorum ebenecs vatandaşları...son olarak-kendimi çok bi politikacı sandım bu kadar konuşunca bi dahaki seçimlere adayım-ne de olsa artık aramızda 17 olanlar kalmayacak:D oylarınızı bekliyorum:P:D...~Bol sucuklu seneler~...
-ADC

29 Aralık 2009 Salı

Tayfun: he is the boss, bio hw: bayık, gece evrim incelemesi: paha biçilemez

Gece 24'ü geçtiğine göre yeni günün yazısını yazayım dedim,
tüm bio ödevini yapan ve bilkent'teki son gün derslerine girecek olan ebenecs takipçilerine armağanımdır:
al dedi bio ödevini al dedi nerene sokuyosan sok dedi tayfundur dedi plagiarisme acımaz dedi o yüzden dikkat et dedi ben de okan'la kavga ettim o yüzden çık dedi sınıftan bu senin seçimin değil dedi al kendini mozartta eğlendir dedi amerikadan sonra seni çekemem dedi bana.
-ADC

Bütün gün essay yazması da hiç hoş olmuyo açıkçası. Günün hasılatı: bikaç yüz kelime, yarının gireni: final text'i.
Ceren'e cevaben: bir de yurduna çıkmayıp Ankaralılarla sızan Cansu *mal* kişisi. Ayrıca finaller ortasında yılbaşı olmasına sevinen mentaliteyi anlayamadım.
-CPA
Gece ödevlerle ve ders çalışmakla uğraşan csçiler ikiye ayrılıyor: gündüz odasına gidip uyuyan yurt ekibi ve uyuyacak bir yeri olmayan, sızdığı koltuklardan kovulan zavallı Ankara ekibi. İki günlük final maratonunun yılbaşıyla bölünmesi herkesi sevindiriyor da umarım patlamaz şu ingilizce finali =)
-Ceren

28 Aralık 2009 Pazartesi

Cansu'dan A(va)tarlar

Hepimiz insanız hepimiz avatarız

A(va)tarlar
Sevgili ebenecs topluluğu,
bugünün olayını her zamanki gibi bir Alman atasözüyle açıklamaya başlamak istiyorum: "Ein Mensch ohne Bildung ist ein Spiegel ohne Politur" demiş Alman ataları. Tabi bunu çevirmeden olmaz: "Eğitimsiz insan, cilasız aynaya benzer". Bu da her ders çalışmaya başlarken yaşadığımız ikilemleri tek yönlü olaylara çevirmeye yeter sanırım. Bugünün olayı demiştik, ona da değinmek gerekir. Cansu(anne rolüyle), hepimize laflarını dizdirdikten sonra vicdanımızın sesini dinlemeye çağırdı bizleri, ancak şunu da unutmamak gerek ki teenage'ler bitti tükendi bazılarımızda, bazılarımız hala reşit olmasa da. Eh burada doğal olarak bir de Türk atasözü kullanmak lazım: Her koyun kendi bacağından asılır. Çalışın gençler çalışın...Finaller: Tehlikenin farkında mısınız?
-Arın Doruk Çelikel(nam-ı diğer ADÇ)-

"ebenecs" Açıldı!!!


Yeni blogumuz hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, yarından itibaren Bilkent'te geçirdigimiz güzel günlerimizi anlatmaya başlayacağız... Herkesin blogda rol alması önemlidir, ii bloglamalar!!! =)))

-Can


Kendi sağlığı açısından Can buraya bari Türkçe yazıp beni uğraştırmamalı editörlükle. Evet, hayırlı işler gençler, isteseniz de istemeseniz de *bu laf Arın'a* bi ara burayı süslüycem kalıp temalardan kurtulucaaaaz XD

-Cansu.